Nytt design.

Finally nytt design. Har vært drittlei av det gamle designet lenge nå, så det var på tide med ett nytt. Tusen takk til Karoline http://karalain.blogg.no/ som var så snill og laget header til meg. :-) Jeg er kjempefornøyd.
Egentlig har jeg ikke tid til å blogge så mye akkurat nå, fordi en nynorskinnlevering ligger å venter på meg. Har ikke begynt en gang. Men det ordner seg alltids.

Liten oppsummering fra helga:

Fredag.

Var på skolen til 10.30, så dro hjem rett hjem, før jeg og Magni dro til Orkdal i 4 tiden. Det skulle være julegaveshopping, og kun det. Men det skar seg....Hårbånd, en truse og garn klarte jeg å kjøpe meg. Men jeg kjøpte én julegave da. Flink! Det er vanskelig når man er shopaholic.
Å forresten, da jeg parkerte bilen utenfor til Magni, kom det to store elger løpende rett ved siden av bilen! Skummelt, særlig med tanken på at det var midt i et boligfelt.

Lørdag.

På lørdagen sov jeg leeenge, og det var godt. Aslak var så snill og sa at jeg kunne bare sove istedet for å bli med i fjøset.
Egentlig gjorde jeg ingen ting denne dagen, puslet litt rundt og fikset sverdet og kjeden til motorsaga som jeg skal bruke neste lørdag. Kaldt var det ute også, så jeg fikk ikke gjort så mye. Var med i fjøset på kvelden, og senere var det bare tv-titting.

Søndag.

Begynte dagen med en forferdelig allergisk reaksjon i fjøset. Jeg nøys i ett sett hele tiden, til slutt måtte jeg bare gå inn og ta meg en dusj... Jeg laget pannekaker til frokost til meg og Aslak da han kom inn. Det var kjempegodt. Jeg elsker å spise pannekaker til frokost. Etterpå så vi Bonanza, kan ikke gå glipp av det vet du, før jeg dro på revyving i samfunnshuset.
Etter øvinga dro jeg i fjøset, og resten av kvelden bare slappet jeg av.


Spenstig helg må jeg si, ganske avslappet ja.

Men nå jeg skrive nynorskstil...uff!

Vi snakkes!


- Charlotte


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits