Pilates?

I dag var jeg hos legen pga. at jeg har så vondt i beinet mitt (altså hele foten). Legen fant ut at det var en form for isjias. Isjias/ischias er når en nerve som går fra setemuskelen/korsryggen og nedover beina, blir klemt. Noe som er direkte ubehagelig og til tider veldig vondt. I mitt tilfelle er dette noe som kommer og går, det er 1 år siden jeg hadde det sist, og jeg aner ikke hvorfor jeg får det. Altså, det er noe som går i klem i korsryggen, men hvorfor det vet jeg ikke. Legen kom fra til så og si ingenting. Bare at jeg skulle ta en paracet før jeg la meg om kvelden...

 

iischias


 

 

Mamma som er konstant plaget med isjias, sier at det kan være lurt å prøve pilates. Siden det handler om å bygge opp den indre støttemuskulaturen, noe som er bra for ryggen. Kanskje jeg skal melde meg på pilates? Jeg er mer av den typen som liker sport med fart i. Men hvis det hjelper så er jo det bra. 

 

 

pilates

 

 

5 kommentarer

Dreo

09.mar.2009 kl.21:04

Try it ! :-D

Lisa

09.mar.2009 kl.21:15

Det skade itj å prøv, så det syns æ du ska :-)

Trine

09.mar.2009 kl.23:03

Æ trur pilates ska varra bra, men prøv den forferdelige planken å :-) Den e ille, men det funke faktisk. Trust me, I've been there..

Trine

10.mar.2009 kl.08:27

Sv: Ja, vi vil kom inn!
Ha du søkt på nå skole te høsten? :-)

Line

10.mar.2009 kl.18:01

Stakkar, prøv det!! :D

Skriv en ny kommentar

hits